• T A M M Y

From #LazyAss to #FitAss

#realtalk

Ok. Pa začnimo. Če rečem, da delam v fitnes centru, na kaj bi pri tem pomislil? Ah ja, punca pridno trenira, lepo se prehranjuje itd... U glavnem zdravo živi.Pa je temu tako? 

Približno 2,5 let nazaj sem trenirala skoraj vsak dan. Včasih sem se v fitnes odpravila celo 2x dnevno. Kaj se je potem zgodilo? 

Kdo bi vedel. Minil je prvi mesec brez treningov, nato drugi, tukaj je bil že tretji, jaz pa v vsem tem času nisem naredila treninga, ker “nisem imela časa”. Posledično z lenobo pri treningih več ni nikakršne discipline, tudi kar se tiče prehrane. 


Prišla sem do te točke, da sem v zadnjem letu neprestano jedla burgerje, redno obiskovala razne hitre restavracije, in velikokrat tudi že kar za zajtrk pograbila svojo najljubšo čokolado, ki sem jo imela na nočni omarici, saj sem se z njimi redno mastila sredi noči.

Če se je zgodilo meni, ki sem v tem “poslu”, in ki veliko vem o zdravem načinu življenja, o gibanju in o davku, ki ga zaradi nezdravega načina življenja plača telo, se lahko zgodi čisto vsakemu.

Motivacija je ključ do uspeha, do doseganja rezultatov v čisto vseh pogledih v življenju.

Ja nič, začela sem premlevati kaj narediti, da bo moja motivacija na istem nivoju kot nekoč.

Kako sem za to skrbela nekoč? Slišati je smešno, vendar moj trik je že včasih bil sledeč: Nabavi novo športno opremo in prehranske dodatke. Če jemlješ razne dodatke imaš že v podzavesti, da je nesmiselno jesti fat burnerje in nato zmazati čokolado. Poskusi, nimaš kaj izgubiti.


Seveda želi vsak imeti dobre rezultate v čim krajšem možnem času. Zato sem se odločila, da obišem svojega starega znanca THE Nutrition.


Kaj sem izbrala (spodaj boš videl zakaj):

-X3M ShredXX -> Najdeš ga tukaj -All in 1 whey - Triple chocolate -> Najdeš tukaj


Najprej sem želela ustvariti nekakšen šok za telo, da v čim krajšem času dosežem vsaj minimalno spremembo, zato sem si naročila kakovosten fat burner X3M ShredXX, ki pospešuje metabolizem, izboljšuje vzdržljivost, stimulira porabo maščob...

Ko opaziš spremembo na sebi dobiš še večji zagon. In meni je uspelo.

Preden sem pričela z gibanjem sem se stehtala s TANITA tehtnico. Rezultat že po 2 tednih zdravega življenja:

-več energije

-boljše splošno počutje

Kombinacija zdrave prehrane, dovolj zaužitih beljakovin in gibanja, ter s pomočjo tega fat burnerja, ki name res zelo dobro učinkuje, je že v enem tednu doprineslo k -2,1 % telesne maščobe in -0,9kg telesne teže. V samo 1 tednu! VAU! Danes sem bila res presrečna! (Vse moje rezultate 8 parametrov, ki jih beležim, najdeš na koncu objave.)


Kako sem rešila težavo z nezdravo prehrano? Ni enostavno, zato je potrebno najti alternative, ki te bodo prav tako zadovoljile. Beljakovine lahko v svojo prehrano dodajaš na 1001 način. Sem zelo sladkosneda, zato sem si izbrala All in 1 whey protein v okusu triple chocolate. Ta izdelek sem izbrala, saj vsebuje kar 3 vire sirotkinih beljakovin in sicer: hidrolyzat, ki ima najhitrejšo absorbcijo v kri, nato je tukaj izolat, potem pa se sprosti še koncentrat. + Vsebuje BCAA amino kisline in glutamin. TOP!

Že z enim takšnim kakovostnim in predvsem okusnim izdelkom, lahko dosežeš čudovite rezultate. Ni potrebno, da jih uporabljaš samo v beljakovinskem napitku. Uporabljam ogromno različnih receptov, ki potešijo mojo željo po sladkem že samo z dodajanjem teh beljakovin. Ja, tako enstavno je. Si za to, da v kratkem pripravim članek z visoko beljakovinskimi recepti, za katere bo ključni vir beljakovin All in 1 Whey? -> Hitro si ga naroči, da bomo lahko kmalu skupaj kuhali in se zdravo sladkali!


Zaupaj mi.

Vse se da. Nobena pot ni lahka, na začetku je preklemano težko, vendar si zapomni naslednje:

Vsak cilj je mogoče doseči, in tudi nobena ovira ni tako velika, da je z močno voljo, ne bi mogel preskočiti.


Reci si: D O V O L J in se podaj na pot do uspeha. Si z mano?

It's time to #BeTheBest https://www.the-nutrition.com/izdelek/1705/All-in-1-WHEY--2000g-+-200g-FREE-/b/trgovina/cat/14/stype/2/ob/0 https://www.the-nutrition.com/izdelek/154/X3M-ShredXX/b/trgovina/cat/14/stype/2/ob/0
14 views0 comments

Recent Posts

See All