Mesec ljubezni v Rimskih termah

Bliža se dan ljubezni, dan ko se posvetimo svojim boljšim polovicam. Hmm potrebno bo izbrati darilo...

Kaj sledi? Panika! Zmeraj sem lovila zadnje minute pri iskanju Valentinovega darila, saj sem bila vedno brez idej. Sama sem pristaš doživetij v dvoje. Po raziskovanju romantičnih kotičkov in doživetij po Sloveniji sem tako do zdaj nabrala že kar nekaj idej. Nekaj svojih najljubših idej bom delila s teboj. Upam, da ti bodo všeč. :)

 

Na prvo mesto bi definitivno opredelila Rimske Terme.

 

Že velikokrat sem obiskala termalni del, tokrat pa sva prvič bila na vikend oddihu.

In kako je bilo?

Nevrjetno! Midva sva izbrala paket: Mesec Ljubezni.

Paket je super zasnovan za popoln romantični oddih. (2 nočitvi s polpenzionom, neomejeno kopanje, 1x romantična večerja, koktail dobrodošlice, sladko presenečenje,...)

Rimske terme so popolna lokacija za romantični oddih v dvoje, saj sam ambient in mirno vzdušje doprineseta k popolnem odklopu in sprostitvi.

 

V soboto sva se prepustila popolnemu razvajanju in si rezervirala wellness aktivnosti. Ponudbo imajo res pestro, tako da sva se komaj odločila kaj izbrati.

Najprej naju je čakala romantična termalna kopel, v čarobnem ambientu v objemu vrtnic, s sladkim presenečenjem - čokoladnim fondijem in sadjem, ter penino.

Po sprostitvi v kopeli sva se odpravila na čokoladno masažo v dvoje. Tukaj sem imela malo problema, saj Žan do sedaj ni bil pristaš masaž, in sem ga komaj prepričala, da gre z menoj. In kaj je sledilo po masaži z njegove strani? Navdušenje! Po sami masaži se je odločil, da morava to ponoviti vsak mesec. Ah, moški. :D 

Sama kulinarika v Rimskih termah je na vrhuncu! Svoje borbončice sva v soboto razvajala v Restavraciji Sofija.

 

Domov sva se vrnila kot prerojena!

 

Naju so res navdušili in prijetno presenetili saj so poskrbeli še za najmanjše malenkosti, katere mi veliko pomenijo. Se bova definitivno vrnila kmalu!

 

Lahko že kar prihodnji vikend, prosim? :)

 

Še nimaš ideje kam za Valentinovo?

 

Hitro izberi datume, ki ti najbolj odgovarjajo in si rezerviraj svoje romantično doživetje v dvoje.

Paket Mesec Ljubezni najdeš na tej povezavi.

 

Če imaš kakšno vprašanje glede oddiha pa ti z veseljem odgovorim. :)

Foto utrinke romantičnega razvajanja najdeš v spodnji galeriji.

XOXO, T A M M Y